bullet journal különleges feliratokkal

Honnan inspirálódom - bullet journaling

Néha nehéz kitalálnom, hogy mi is legyen a havi bujo témája. Ilyenkor mindig leülök, megpróbálom átgondolni, hogy mitől lesz különleges az adott hónap, fontos e valamilyen esemény miatt stb. 

Leggyakrabban Pinteresten ispirálódom. Van egy bujo táblam, arra gyűjtöm azokat az ötleteket, amelyek valamiért rezonálnak velem. Igyekszem mindig olyat rajzolni, ami nem ugyanolyan, más, átzsannásított. 

Gyűjtöm az olyan ötleteket, hogy hogyan lehetne jobban beosztani a lapokat, vagy milyen hasznos oldalakat tehetnék még be. Néha itt az Instán is inspirálódom, követek néhány izgalmas fiókot és persze rá is szoktam keresni az aktuális trendekre.
A leggyakoribb problémám az, hogy túl sok ötlet közül kell választanom. Ezért is imádom, hogy kéthatvonta ti szavazzátok meg, hogy mi is legyen a téma, hogyan nézzenek ki az oldalak. Érdemes bekövetlenetek instán, így legközelebb ti is szavazhattok.
A másik kedvenc inspiráció forrásom az Instagram. Nagyon sok tehetséges külföldi és magyar alkotót követek. Főleg olyanokat, akiknek az esztétikája az enyémhez is közel áll.
Vissza a blogba