naplózó nő, bullet journal, bujo

Mit kell tudni az anazu bujokról

Amikor azt mondom, hogy nagyon sok időt töltöttem a megfelelő papír felkutatásával, az értsd szó szerint.

Három év alatt számos márkát kipróbáltam. Értek kellemetlen csalódások, és kellemes meglepetések is. Kipróbáltam olcsóbbat, és drágábbat is, sajnos minkettő esetében átütöttek a filcek a lapokon. Aztán külföldi alkotóktók sikerült beszereznem jobb minőségűeket. Márkaneveket nem fogok írni, mert nem célom mások lehúzása. És azt is tudom, hogy másoknak azok a füzetek is tökéletesen megfelelnek. Minden attól függ, hogy kinek milyen elvárásai vannak.

Ez a tesztelés körülbelül 2-3 év volt. Ez után következett a dolog neheze: hogyan tudom megcsinálni a saját bullet journalom? Magamból kiindulva kezdtem el a tervezést Az egyik alapelvem, hogy nem kínálok eladásra olyan terméket, amit én sem vennék meg.

Több papírtípust kipróbáltam. Vékonyabb, vastagabb, olcsóbb, drágább… bármit, amit be tudtam szerezni, mire megtaláltam a tökéleteset. A pontrácsos papírokat egyébként én magam szerkesztettem be, és nyomtatom ki EpSonján.

Minden füzetben 160 oldalnyi, 160 g-os savmentes papír található, amelyen a vizes bázisú filcek nem ütnek át. És! A lapokon kis jelölőket helyeztem el, hogy könnyebben megtaláljátok hol is van az oldal közepe.

Ha kíváncsi vagy, hogy jelenleg milyen borítókkal érhető el, úgy nézd meg a webshop kínálatát.
Vissza a blogba