Hello február, helló öngondoskodás!

Hello február, helló öngondoskodás!

Ismét gyorsan elröppent a január és lassan minden visszazökken a megszokott tempójába. Én kifejezettem szeretem a februárt. Tetszik, hogy rövidebb, mint a többi hónap, azt, hogy kezdenek lassan hosszabbak lenni a nappalok, hogy ilyenkor kibújnak az első hóvirágok. 

És persze ebben a hónapban ünnepeljük a szerelmeseket is. Bár számomra a február másról szól. Közeleg a születésnapom, így most sokkal jobban odafigyelek magamra, átgondolom a következő évi céljaimat és többet reflektálok.

Az előző években a  bullet journalomban elkezdtem havi bingót készíteni. Olyan dolgokat írtam fel, amelyeket szerettem volana csinálni, kipróbálni, hogy színesebbé tegyem a napjaimat. Aztán eszembe jutott, hogy mi lenne, ha nem csak magamnak készíteném el idén a bingót?  De mi lenne ha ez a hónap nem csak számomra szólna arról, hogy gondoskodom magamról?

Ennek örömére szeretném megosztani veletek a februári bingót! Összesen 12 tételt tartalmaz, így bőven lesz idő megvalósítani őket. Ha pedig van rajta olyan, amit úgy érzel, hogy nem tudsz megcsinálni, akkor nyugodtan cseréld le olyasmire, ami neked jólesik!
Töltsd le, nyomtasd ki és legyen nálad is a self care a téma! 

Ha csatlakozol az ehavi bingózáshoz és posztolsz róla, úgy kérlek taggelj be a social media felületeken @anazudesign névvel! 
Bingózásra fel!

Innen tudod letölteni!

A bingó Canvában készült.

februári bingó öngondoskodás témában

 

Vissza a blogba