napló, bujo, bullet journal

Miért jó bujot vezetni

A Bullet Journaling tökéletes módja a rendszerezésnek, és segíthet a célok kitűzésében és elérésében.


Pont azért tökéletes, mert annyira testreszabható. A napi napirendtől kezdve a havi költségvetésig mindent nyomon követhet bennük.  Mindenféle információt tárolhatsz benne - recepteket, heti étrendet, az elolvasásra váró könyvek listáját, random ötleteket és még sorolhatnám. Emelett pedig úgy fog kinézni, ahogy neked a leginkább megfelel. Kiválaszthatod a neked tetsző színes filceket, washi tapeket, matricákat, és a TE naplóddá teheted!

Elsőre ez a végtelen variálhatóság soknak tűnhet. Mielőtt belekezdesz midneképp ülj le és gondold át, hogy milyen oldalak seítenének a céljaid eléréséhez? Kiadásnapló? Szokáskövető? Hangulatnapló?  Ha pedig már megvan, hogy mire is lenne szükséged, akkor kezdődhet a tervezés. Ajánlom, hogy Pinteresten hozz létre egy Bullet journal táblát, ahova gyűjtheted az inspirációkat. Így ha bármikor elakadsz az elrendezésekkel, vagy témákkal, akkor is van hova nyúlnod.

Kísérletezz bátran és élvezd a tervezést. A legfontosabb pedig az, hogy ezt magadnak készítet. Senki másnak nem kell megfelelnie, csak neked!

Ha kedvet kaptál hozzá, akkor nézz be a webshopra, még van néhány Bullet journal a készleten!
Vissza a blogba